Op deze pagina vind je voorbeeldingen van kennisstarters en jonge startups ondersteund door NEW-ttt.
Geïnteresseerd om ook succesvol te worden?
Neem dan contact op met Roel Meulepas voor meer informatie over het NEW-project en de ondersteuningsmogelijkheden die NEW biedt.
De NEW-ttt wordt mede gefinancierd door een subsidie van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.
De NEW-kennispartners hebben samen een compleet incubatieprogramma opgezet. Een programma voor kennisstarters waar vraag, aanbod en oplossingen, maar ook technische en zakelijke expertise samenkomen;
WaterCampus en het NEW-project bieden een vierdelige...
Meer...Een slimme WC kan ons helpen om klimaatverandering tegen te gaan en ons geld besparen...
Meer...“Een op die vier mensen heeft geen toegang tot veilig...
Meer...De kennispartners beschikken gezamenlijk over 11 unieke state-of-the-art validatiefaciliteiten voor NEW en de mogelijkheid om validatietesten uit te voeren.
Klanten staan in de rij voor het miljoenenidee genaamd Nautic Waterloo – de kleine afvalwaterzuiveraar voor aan boord van schepen. Medeoprichter Dr. Doekle Yntema spreekt over het succes
Meer...De startup SeaO2 - die zich bezig houd met afvangen van kooldioxide, is zijn bescheiden werkruimte in Leeuwarden al...
Meer...Kleurrijke rivieren versierden het Indiase landschap – het was een triest uitzicht voor vele Indiërs, zo ook voor Antony Cyril Arulrajan.
Meer...Voor jonge startende ondernemingen biedt NEW initiële financiering, meestal in de vorm van converteerbare leningen die bedoeld zijn om investeerder-klaar te worden. Dit deel van de TTT-ondersteuning wordt geleverd door de NOM samen met een aantal andere (particuliere) investeerders.
CE-line - een jonge startup uit Heerenveen - heeft als eerste financiering ontvangen uit het NEW fonds...
Meer...Bolswards revolutionaire algenproductiecentrum ontvangt financiering van NEW-ttt...
Meer...Het Groningse bedrijf Solaq heeft een ingenieuze oplossing bedacht om waterdamp om te zetten in...
Meer...De kennispartners benutten gezamenlijk verschillende IP-modellen (patentoverdracht, licenties en open source) en passen deze toe in concrete gevallen.