Kantoorruimte op de WaterCampus

Uw bedrijf op de WaterCampus Leeuwarden?

* Kantoorruimte vanaf 30m2
* Flexplekken
* Uitstekende vergaderfaciliteiten
* Unieke onderzoeksfaciliteiten en domosites

Bereikbaarheid

WaterCampus Leeuwarden ligt aan een van de Leeuwarder invalswegen. Het trein- en busstation ligt op loopafstand, evenals het centrum van Leeuwarden. Geëigende onderzoekslaboratoria zijn op WaterCampus Leeuwarden beschikbaar. Zoekt u geschikte kantoorruimte? Op WaterCampus Leeuwarden zijn verschillende mogelijkheden.

Kantoorruime op de WaterCampus

Zoekt u een geschikte kantoorruimte? De gemeente Leeuwarden helpt u graag bij het vinden van de meest geschikte ruimte. Uw huisvestingsvraag staat centraal. Er zijn verschillende mogelijkheden op de WaterCampus.

Werken in de kerk

Flexplekken op WaterCampus - Johannes de Doper Business Centre
Flexplekken op WaterCampus – Johannes de Doper Business Centre

De tot business center verbouwde Johannes de Doper kerk is dé hotspot voor bedrijven in de watertechnologie. Deze voormalige katholieke kerk is omgebouwd tot een modern bedrijfsverzamelgebouw. Hier zijn verschillende kantoorruimtes beschikbaar (van ca. 30 m2 tot 100 m2). Het gebouw heeft uitstekende vergaderfaciliteiten en er zijn allerlei voorzieningen beschikbaar. Het is ook mogelijk om een flexplek (14 m2) te huren. Een flexplek beschikt over een bureau, comfortabele bureaustoel, telefoon- en internetaansluiting.Ook de pastorie van de voormalige Johannes de Doperkerk is omgebouwd tot kantoorruimte. Als huurder kunt u gebruik maken van de uitstekende vergaderfaciliteiten van Johannes de Doper Business Centre.

Prijzen
De huurprijs bedraagt € 100,- per m²/per jaar. De servicekosten bedragen € 105,- per m²/per jaar. De bedragen zijn exclusief BTW. Flexibele huurtermijnen behoren tot de mogelijkheden. De aanvaarding vindt plaats in overleg.

Uitbreiding WaterCampus

WaterCampus - locatie Wetsus building
WaterCampus – locatie Wetsus building

De WaterCampus is in 2015 uitgebreid met een nieuw onderkomen van 6.700m2. Dit bedrijfsverzamelgebouw bestaat uit kantoren, laboratoria, ontmoetingsruimten en parkeervoorziening. Hoofdgebruiker is Wetsus. Het gebouw heeft de BREEAM-NL Excellent score behaalt. Dat is de hoogste score als het gaat om duurzame nieuwbouw. Ook nieuwbouw is mogelijk op noordkant van de WaterCampus. Wilt u huren of kopen? Graag gaan we met u in gesprek over uw wensen voor nieuwe bedrijfsruimte, ook voor ruimte elders in Leeuwarden!

Informatie en contact

Wilt u huren of kopen? Wij gaan graag met u in gesprek over een tailormade antwoord op uw wensen voor nieuwe bedrijfsruimte. Neem vrijblijvend contact met Evelien Walstra van gemeente Leeuwarden.
T: +31 58 233 88 88
E: evelien.walstra@leeuwarden.nl