WaterPlein on Tour

De Water Alliance heeft een nieuwe WaterPlein casus voor u uitgewerkt waarin de “casus-eigenaar” (probleemhouder en tevens uw potentiele klant) bereid is gevonden om haar specifieke uitdaging op papier te zetten en zich te committeren aan de op het WaterPlein bedachte oplossing.

Ditmaal is de casus afkomstig uit de Verenigde Staten; de casus-eigenaar Amerikaans en is het WaterPlein volledig Engelstalig. Het WaterPlein wordt begeleid door een moderator vanuit de Water Alliance en vindt plaats rondom de “U.S. Algal Toxin Conference 2015”, die gehouden wordt op 29 en 30 April 2015 in Akron, Ohio, VS (www.agwaevent.net).

We dagen u uit om de uitgewerkte casus te bestuderen en te beoordelen of uw kennis/technologie een bijdrage kan leveren aan het oplossen van de casus. Voor alle duidelijkheid: het is niet noodzakelijk om individueel een algehele oplossing aan te bieden. De kracht van het WaterPlein is dat we door het combineren van expertises en (deel-) oplossingen een consortium kunnen vormen dat wel een algehele aanpak kan bieden.
Ga met ons mee naar Akron om samen met de casus-eigenaar te werken aan de definitieve oplossing!