Ontmoet 7 oktober talenten op Wereld Water College

Wereld Water College, 7 oktober in Leeuwarden Wereld Water college
Hier ontmoet u de talenten voor de toekomst

Het Wereld Water College is de plek waar de watersector nieuwe waterambassadeurs en talenten vindt om onze sector te laten groeien en innoveren. Er zijn tal van student gerichte programma’s maar zij hebben al gekozen. Het Wereld Water College op initiatief van Topsector Water verleidt leerlingen die nog een studie moeten kiezen. 1000 bovenbouw leerlingen van alle niveaus van het voortgezet onderwijs worden op 7 oktober naar Leeuwarden gehaald om de veelzijdigheid van onze sector te leren kennen. Doe mee en daag ze uit om te kiezen voor een vak in de watersector. Het is de toekomst van uw bedrijf.

Wat kunt u doen als bedrijf of organisatie?
Het Wereld Water College bestaat uit verschillende ‘WaterXperiences’ die de leerlingen uitdaagt om verder te kijken. Afgelopen jaren zijn verschillende opstellingen bedacht door vele bedrijven. Een waterquiz, een interactief waterspel, het bouwen van solarbootjes, het spuiten van een tulpeneiland, het ontwerpen van een weerstation, debatteren over regelgeving in Europa. Het college kan vergeleken worden met een markthal waar bedrijven hun specialiteiten laten zien aan toekomstige waterambassadeurs. Wellicht zit uw topverkoper, top dijkgraaf, top wetenschapper of de nieuwe Nobelprijswinnaar ertussen.

Bedenk een xpreience of een buitenactiviteit
Schrijf u nu in op www.topsectorwater.nl met een leuke activiteit voor deze leerlingen.
Wilt u dat wij met u meedenken, dat kan. Neem gerust contact met ons op via info@tswater.nl

Praktische informatie:
Wanneer: woensdag 7 oktober 2015
Hoe laat: opbouwen vanaf 8.00 uur, programma van 10:00 tot 16:00 uur, afbreken tot 17.00 uur.
Waar: WTC Expo en de WaterCampus in Leeuwarden

Het Wereld Water College is een initiatief van Topsector Water en wordt georganiseerd in samenwerking met: SME advies, ministerie van Infrastructuur en Milieu, Nederland Maritiem Land, Netherlands Water Partnership, vereniging van de Waterbouwers, Wetterskip Fryslân, Wetsus en WaterCampus Leeuwarden.