Drie dagen op en top Nederlandse watertechnologie

Dinsdag 15, woensdag 16 en donderdag 17 maart 2016 wordt in de Evenementenhal in Gorinchem weer de jaarlijkse Aqua Nederland Vakbeurs gehouden met elk jaar meer dan 300 exposanten en bijna 10.000 bezoekers. Tegelijkertijd organiseren NWP, Water Alliance (partner van WaterCampus Leeuwarden) en ENVAQUA weer de Nationale Watertechnologie Week 2016 met als centraal thema ‘De waarde van water, nu en later’. Drie dagen inspirerende seminars en workshops met elke dag een andere invalshoek.

Nationale Watertechnologie week 2016

Nationale Watertechnologieweek druppelDe waarde van water, nu en later – De beschikbare hoeveelheid water van voldoende kwaliteit neemt wereldwijd af. Met duurzame en innovatieve oplossingen probeert de Nederlandse watertechnologiesector op een efficiënte manier met water om te gaan, in de industrie, in het milieu en in de land- en tuinbouw. Raak geïnspireerd tijdens de Nationale Watertechnologieweek 2016. Elke dag staat een ander watertechnologie thema centraal en kunt u meepraten over innovatieve technieken en oplossingen voor duurzaam water(her)gebruik, nu, maar vooral ook voor later.
Dinsdag 15 maart: Industry & Food
Woensdag 16 maart: Afvalwater & Drinkwater
Donderdag 17 maart: MKB & Oost-Europa

Alle dagen duren de seminars van 09.00 – 12.30 uur.
Combineer uw bezoek aan de beurs met deelname aan één of meerdere seminars. Op vertoon van een registratie voor de vakbeurs is deelname aan de seminars gratis. Eind januari staat het uitgebreide programma van de Nationale Waterweek op hun site. De Nationale Watertechnologieweek 2016 wordt georganiseerd door NWPWater Alliance en ENVAQUA.

Aqua Lounge  – waar netwerken samenkomt

Er zijn natuurlijk oneindig veel netwerken, van computers tot zenuwcellen. Waar het hier om draait zijn sociale netwerken. ENVAQUA, NWP en de Water Alliance vormen elk afzonderlijk een uniek en krachtig netwerk van watertechnologiebedrijven, organisaties en personen. Wellicht maakt u wel deel uit van één of meerdere van deze netwerken. Tijdens de Aqua Nederland Vakbeurs zetten de watercoalitie partners gezamenlijk de Aqua Lounge neer. Een plek waar netwerken samenkomt. Want je netwerk wordt waardevoller als je een klik met mensen hebt, een connectie maakt en als je je horizon verbreedt.
Kom voor een drankje naar de Aqua Lounge en ontmoet het grootste watertechnologienetwerk van Nederland.